Microscopy Image Analysis

- Special Session -

Biyomedikal Optik

Organized by: Hasim Ozgur Tabakoglu, Nermin Topaloglu Avsar

Microscopy Image Analysis

- Special Session -

Sağlık Alanında Robot Teknolojisi

Organized by: Ebru Sayilgan

Microscopy Image Analysis

- Special Session -

Biyomedikal Araştırmalarda Dijital İkizler

Organized by: Kevser Banu Köse

Microscopy Image Analysis

- Special Session -

Biyomedikal Teknolojilerin Nöropazarlama Uygulamaları

Organized by: Nilgun Gurkaynak, Riza Sadikzade

Microscopy Image Analysis

- Special Session -

Sinirbilim İçin Makine ve Derin Öğrenme Yöntemleri

Organized by: Ozlem Karabiber Cura, Ali Ozgur Argunsah, Devrim Unay, Aydin Akan

previous arrow
next arrow

BİLDİRİ ÇAĞRISI

2024 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO’24, IEEE Türkiye EMB Kolu desteği ile, Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği (https://biyoklinikder.org) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Yasmin Bodrum Resort, Bodrum, Muğla’da Uluslararası Katılımlı olarak düzenlenecektir.

Kongremizde tıp teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı, yönetici ve kamu temsilcileri bir araya getirilerek, biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarındaki bilimsel araştırma sonuçlarının paylaşılması ve sektörde yaşanan sorunlara ortak çözümler üretilmesi hedeflenmektedir.

Önceki senelerde büyük başarı ile gerçekleştirilen TIPTEKNO kongrelerinde olduğu gibi, bu kongremizde de tıp teknolojilerinin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, alanlarında yetkin bilim adamları tarafından davetli konuşmalar yanında, eğitim seminerleri verilecek ve özgün bilimsel bildiriler sunulacaktır.

In addition, the stands of leading manufacturer-distributor of medical equipment industry and their industry sessions about important developments implemented in the medical technologies will enrich the technical and professional content of the conference.

Kongrenin kapsamındaki konularda özel oturumlar düzenlenmesi ve böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacıların bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Özel oturum önerileri 30 Nisan 2024 tarihine kadar akan.aydin@ieu.edu.tr  adresine iletilebilir.

Katılımcılar en fazla dört sayfalık Türkçe veya İngilizce olarak hazırlanmış tam metin bildirilerini, bildiri hazırlama kurallarına uygun şekilde PDF formatında hazırlayarak, TIPTEKNO’24 web sayfası aracılığı ile CMT bildiri sistemine yükleyebilirler :  ( http://www.tiptekno.net/2024)   https://cmt3.research.microsoft.com/TIPTEKNO2024   

Teknik Program Komite üyesi ve konusunda uzman olan, en az iki hakem tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kabul edilen bildiriler, kongre kitapçığında yer alacak ve yayınlanmak üzere IEEE'ye sunulacaktır.

TIPTEKNO’24 Kongresine vereceğiniz bilimsel katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler ederiz.

TIPTEKNO'24 Kongre Düzenleme Kurulu

tr_TRTurkish